De Galerie Den Haag

Tentoonstellingen bij De Galerie Den Haag

Hoe Diep is een Bloemenzee

86DA9567 E8BD 7D12 4BD900703E7C032D

Peter Bastiaanssen

Honderden Snijbloemen in hout en op doek, een fleurige kleurenzee, dat stemt vrolijk, toch? En als de wereld op dit moment één ding kan gebruiken is het wel een beetje vrolijkheid.

Verder »

Vintage Tea Party

Vintage tea party door susan schildkamp

Susan Schildkamp

Kunstenares Susan Schildkamp staat bekend om haar vrolijke stadsgezichten met gebouwen in sprekende kleuren en altijd met de herkenbare felle zon. Niet alleen Den Haag, ook andere steden zet zij op haar unieke dromerige wijze op doek. Maar ook bij een kunstenaar wil het wel eens gebeuren dat er een...

Verder »

Voor Boven de Bank

Voor boven de bank

Opening expositie zondag 6 september om 14.00 uur. Wat is de meest gehoorde uitspraak in een galerie, of in ieder geval bij ons in De Galerie en Kunstuitleen. Wij zoeken iets voor boven de bank (begrijpelijk en kan nog net) met vaak na een seconde of twee stilte er achteraan, het...

Verder »

PER STUK 1 EURO

Per stuk 1 euro door marjolein knottenbelt

Marjolein Knottenbelt

Wij nodigen u van harte uit voor de feestelijke opening van de bijzondere expositie “Per Stuk 1 Euro” van Marjolein Knottenbelt.

Verder »

EXPOSITIE - HAPPY NEWYEAR

Expositie   happy newyear

Bram Reijnders

In een wereld waarin we achtervolgd worden door reclame slogans, politieke beloften, media hypes en zelf promotie op alle sociale media vraagt Bram Reijnders zich regelmatig af, wat is nou waar?

Verder »

Meer Exposities

« 123 »