North Sea Jazz 2022

Van 7 juli 2022 t/m 10 juli 2022

Dit jaar presenteren we kunstenaar Jamel Armand en het kunstenaarsduo Van de Camp & Heesterbeek tijdens North Sea Jazz 2022.

Met veel plezier kondigen wij aan dat DGDH dit jaar twee solo's presenteert tijdens North Sea Jazz 2022. Jamel Armand heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan zijn allernieuwste kunstwerken. Een bijzonder moment voor ons en de kunstenaar om deze tijdens North Sea Jazz voor het eerst te kunnen tonen. Zoals de meeste van jullie weten werkt Jamel Armand vaak samen met artiesten binnen de muziekindustrie dus dit is helemaal zijn plek.

Het kunstenaarsduo Van de Camp & Heesterbeek staat bekend om de zwart wit portretten waarin existentialisme een belangrijk uitgangspunt is. Patricia van de Camp en Marc Heesterbeek werken altijd apart van elkaar. Ze hebben beiden een eigen studio in verschillende delen van Nederland en sturen de bestanden continu naar elkaar op waardoor ze elkaars bedoelingen vaak verkeerd interpreteren. Op deze manier gaan de beelden een eigen leven leiden. De manipulaties ontstaan bij toeval. 

Hopelijk heb jij een ticket voor North Sea Jazz gescoord en zien we jou in het tweede weekend van Juli!