AnoukArt

Anouk, een telg uit een kunstenaarsfamilie, is geboren in Den Haag en afgestudeerd aan de Amsterdamse Rietveld Academie, na ook tijd te hebben doorgebracht als uitwisselingsstudent aan de Londense Chelsea College of Arts.

Lees verder...

Anouk: "In deze tijd van snelle social media is het voor mij juist magisch om even stil te staan bij kleine alledaagse objecten. Alles heeft zo zijn eigen schoonheid en wordt vaak over het hoofd gezien."

Kleine vintage voorwerpen die ze over de jaren heen heeft verzameld staan centraal in haar werk. Een mini Chanel flesje, een theekopje en een oud Cartier horloge zijn gebruikt als inspiratiebron voor haar prachtige grote kunstwerken en onthullen geheimen die anders te klein zouden zijn voor het blote oog.

Haar voortdurende zoektocht naar kleine dingen wordt aangedreven door de nieuwsgierigheid van het ongeziene en de waardering van de kleine dingen in het leven.

Haar werken zijn te zien geweest op vele toonaangevende locaties in Europa.

Verberg uitgebreide omschrijving

De Galerie Den Haag biedt u een keuze uit 6 werken van AnoukArt. Klik op één van de werken voor meer informatie en beschikbaarheid.