Lukas Dvorak

Lukáš Dvořák, oorspronkelijk uit Praag, heeft een significante stempel gedrukt op de wereld van de fotografie, wat heeft geleid tot uitgebreide reizen over de hele wereld. Hoewel hij bekend staat om zijn expertise in zwart-wit naaktfotografie, heeft Dvořák ook aanzienlijke bijdragen geleverd aan de modelfotografie, door te werken met prestigieuze tijdschriften zoals Harper's Bazaar, Vanity Fair en Cosmopolitan.

Voor Dvořák is het samenspel van zwart-wit tonen meer dan alleen een stilistische keuze - het wordt een taal die veel zegt in zijn foto's. Hij vermijdt studio-instellingen ten gunste van natuurlijke landschappen, die hij ziet als de perfecte achtergrond om contrasten te tonen en inspiratie te vinden. Zijn benadering van het afbeelden van het vrouwelijk lichaam weerspiegelt een diep respect voor de inherente schoonheid van de natuur, waarbij authenticiteit boven kunstmatigheid wordt benadrukt en thema's worden aangesneden die echoën met de mythische oorsprong van vrouwelijkheid, zoals de geboorte van Venus.

Lees verder...In zijn streven naar eenvoud en authenticiteit legt Dvořák foutloze vrouwelijke rondingen vast tegen adembenemende natuurlijke achtergronden, waarbij hij een opvallende tegenstelling creëert tussen schoonheid en de rauwheid van de natuur. Hij benadrukt het belang van respect en waardering voor de schoonheid van zijn onderwerpen, waarbij hij zich richt op elementen zoals belichting, houding en expressie om tijdloze elegantie en karakter over te brengen.

Verberg uitgebreide omschrijvingDe Galerie Den Haag biedt u een keuze uit 1 werk van Lukas Dvorak. Klik op één van de werken voor meer informatie en beschikbaarheid voor verhuur.

Follow Lukas

Op de hoogte blijven als we nieuwe werken van Lukas Dvorak aan onze collectie toevoegen?

Werken van Lukas Dvorak

Fencers 2

Fencers 2
Lukas Dvorak

€ 775,00
Vanaf € 13,56 p/m
53 x 41 x 4 cm

verhuurd Above the Fjords

Above the Fjords
Lukas Dvorak

Kunstwerk is verhuurd
43 x 56 x 4 cm

verhuurd Fencers Ghanaa

Fencers Ghanaa
Lukas Dvorak

Kunstwerk is verhuurd
40.5 x 53 x 3.5 cm

verkocht Tree of life - 2/10

Tree of life - 2/10
Lukas Dvorak

Kunstwerk is verkocht
42 x 60 x 4 cm

verkocht Lago di Como

Lago di Como
Lukas Dvorak

Kunstwerk is verkocht
40 x 57.5 x 3.5 cm